Pentti "Pena" Lehikoinen

Pena asuu Nurmijärvellä ja perheeseen kuuluu vaimo Tiina – myös City B:n jäsen – sekä Roope-koira. Keilailun hän aloitti vuonna 1976 KontUssa, koska silloinen tyttöystävä keilasi jo tuolloin. Mutta kymmenen vuoden jälkeen moottoripyöräharrastus vei voiton keilailusta ja Pena erosi seurasta. Kärpänen puraisi onneksi uudestaan 2019 ja hän liittyi takaisin City Bowlersin riveihin.

Kysyttäessä mieleenpainuvaa muistoa keilailun saralta, Pena mainitsee lähes 300 pisteen sarja Ruusula 5 hallissa 80-luvulla. Voittona olisi ollut VäriTV.  Pitkän linjan keilaharrastajana - ensin KontUlaisena ja sittemmin City Bläisenä -  muistoja on myös kertynyt monilta keilareissuilta, joissa pidetiin keilailun lisäksi hauskaa isolla porukalla.

Penan arki kuluu nykyään päivisin keilahallilla - tai metsässä trial- tai enduro-pyörän selässä. Myös Greencard on suoritettu ja golf-mailat hankittu, joten nähtäväksi jää miten tämä harrastus mahtuu vielä kuvioihin.  Penan muu aika meneekin mökin ja omakotitalon kunnostuspuuhissa ja pihatöissä - ja kesällä katupyörällä ajellen.

Pena kuvasi City Bowlers seuraa kolmella sanalla näin: Mukava. Haastava. Harrastus.