Lasse Lehtonen

Lassen keilaharrastus alkoi 1960 Vilhovuorenkadun luolahallissa, jossa keilattiin pitkälle yöhön ja pestiin radat lähtiessä. Jos tuli vieraita niin otettiin ratamaksut, jotka tilitettiin hallin hoitajalle Populukseen. Voi niitä aikoja!

Erityisesti Lassen mieleen on jäänyt voitto luokattomien kisoissa, johon hän pääsi varamiehen paikalta mukaan. Myös firmaliigassa toinen sija Tapiolan hallissa, jossa hän jäi niukasti Mikkelin Närhelle. Mahtuu mukaan myös hieno muisto firmaliigan Euroopan kisoista. 

City Bowlersin liittymisvuosi ei muistunut mieleen, mutta sitä ennen Lasse oli mukana perustamassa Vilhovuorenkadun ”luolassa” LuMi-seuran (Luolamiehet) 1971. Lasse on myös pelannut firmaliigaa Honeywelin joukkueessa. Eikä Lasse mikään turha mies olekaan – kaksi kertaa hän on heittänyt 300 sarjan, josta toisesta hän sai kultakellon.

Keilailun lisäksi Lassen harrastuksiin kuuluu ammunta, uinti, yleisurheilu, lentopallo ja vielä koripallokin. (Huh! Tuli ihan hiki tätä kirjoitettaessa, toim. huom.) Tämän lisäksi perheen kanssa veneilyä on takana 30 vuotta ja tätä nykyä mukaan on tullut golf ja lukeminen, joita ei nuorempana harrastanut. Tähän kaikkeen riittääkin aikaa nyt vaimon kanssa, sillä kolme perheellistä poikaa, sekä viisi lastenlasta (kuudes tulossa), ovat jo maailmalla.

Kolmella sanalla City Bowlers: Mukava. Toiveikas. Ikääntyvä.