Jukka Nikulainen

Jukan perheeseen kuuluu hänen lisäkseen puoliso.  Ja yksi asia on varma; Jukka arvostaa keilaharrastuksen lisäksi lukemisen ja kirjallisuuden korkealle, sillä hänellä on viitisenkymmentä hyllymetriä kirjoja. Eikä voi jättää mainitsematta että puolisolta tulee keväällä ulos jo kolmas oma kirja!

Innostus keilailuun imeytyi Jukkaan äidinmaidossa (äity myös seuran jäsen), kuten usein käy. Lapsena hän muisteli vanhempiensa keilatessa taitelleensa tuloslapuista paperilennokkeja, jotka joskus lensivät radalle saakka. Sitä hän pahoittelee nyt jälkineen! (Vaikka ihan turhaan, toim huom!). Säännöllisen treenaamisen Jukka aloitti isänsä (myös City B:n riveissä) kanssa 2000-luvun alussa ja seuraan liittyminen tapahtui 2002.

Jukan pohdinta keilamuistoista tai parhaista kokemuksista oli sellainen, jonka varmaan moni keilaaja tunnistaa: "Parasta on kun huomaa heitossa tai irrotuksessa virheen, tajuaa syyn ja joskus jopa onnistuu seuraavalla kerralla korjaamaan töppäyksen. Näin se pisara kovertaa kiveä!", Jukka hienosti kiteytti. Pistekeskiarvo ei hänen mukaan anna aihetta pröystäilyyn jolloin ilo pitää etsiä pienemmistä asioista.

Jukan arkeen kuuluu osakkuus (sekä kirjojen myynti ja sisään osto) Antikvariaatti Sofiassa. Tätä kirjoitettaessa hän toimii myös mm. saksalaisen DeGruyter-tiedekustantajan filosofisen Peirceana-sarjan teknisenä editorina. Harrastuksista kirjojen lisäksi listalle pääsi polkupyöräily ja kahvi.

City B kolmella sanalla: Rento. Ystävällinen. Tuttu.